Træning i små grupper

Når brugerne er motiverede, bliver de ved med at komme igen. Træning i små grupper motiverer gennem kammeratskab, pålidelighed og energi. Det er en effektiv måde at begejstre og engagere motionister i enhver fitnessfacilitet. 

Life Fitness Synrgy360 Exercisers
Life Fitness Synrgy360 Exercisers

SYNRGY360 SYSTEM

Et banebrydende system til gruppetræning, som er designet til at skabe mindeværdige oplevelser for alle brugere. Flere konfigurations- og tilbehørsmuligheder giver næsten ubegrænsede træningsmuligheder.

Life Fitness Outdoor Synrgy 360 Bluesky Group Training

SYNRGY BLUESKY TRÆNINGSSYSTEM

Et alternativ til indendørs gruppetræning, som giver træningen nyt liv udendørs. Forskellige træningsstationer rummer alle brugere og giver mulighed for at bruge SYNRGY BlueSky-enheder som gruppetræningsområder eller som mindre stationer på en løbesti eller i en park.

Hammer Strength HD Elite Gym Productonly

HD ELITE RACKS

Så robust og intens, som brugerne forventer af Hammer Strength. Præstationstræning på HD Elite Racks er for brugere, som ønsker at øge intensiteten i deres træning i små grupper.

Hammer Strength HD Athletic Accessories Half Rack Combo

HD ATHLETIC RACKS OG RIGS

Modulopbygningen giver træningscentre mulighed for at opbygge et unikt og spændende område til træning i små grupper.

Life Fitness Selectorized Circuit

CIRCUIT-SERIE

Circuit-serien kræver ingen justering af opsætningen og har intuitiv knapstyring, som gør serien til en perfekt introduktion til styrketræning og et fantastisk valg til kredsløbstræning. 

Circuit-serien er perfekt til aktive ældre mennesker, nye motionister eller brugere, der ønsker praktisk og effektiv styrketræning.

Life Fitness GX Series With Synrgy r4

GX

GX-serien tilbyder to effektive muligheder for gruppekardiotræning.

Lifecycle GX-cyklen er en førsteklasses cykel til gruppetræning, der tilbyder fornuftig biomekanik og mikrojusteringer, som kan indrettes efter næsten enhver bruger.

Row GX Trainer anvender justerbar Fluid Technology Resistance for at give helkropstræning, som er perfekt til gruppetræning eller som supplement til et SYNRGY360- eller HD Elite-system.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?