Lifecycle motionscykler

Life Fitness historie begynder med den første elektroniske motionscykel, der blev udviklet for mere end 45 år siden. Lifecycle-cyklerne er ikke stoppet med at udvikle sig. Den kommercielle motionscykel simulerer at køre på en cykel på vejen og har biomekanisk korrekt positionering af benene, hvilket begrænser belastningen af knæene og leddene og giver en behagelig køretur.

Life Fitness Gym Elevation Featuring Upright

ELEVATION SERIEN LIFECYCLE MOTIONSCYKEL

Den førsteklasses stationære cykel kombinerer komfort med tre konsolmuligheder med engagerende teknologi. Når konsollerne er tilsluttet, leverer de detaljerede produktdata, hvilket er et uvurderligt værktøj til administration af aktiver.

Life Fitness Augies Quest

INTEGRITY SERIEN AUGIES QUEST LIFECYCLE MOTIONSCYKEL

Denne særudgave af Augie's Quest Lifecycle®-motionscyklen er en hyldest til Augie Nieto, medstifter af Life Fitness og opfinder af Lifecycle-cyklen.

Life Fitness Gym Integrity Featuring Uprights

INTEGRITY SERIEN LIFECYCLE MOTIONSCYKEL

Integrity serien genererer selv strøm og holder til selv de travleste dage i træningscenteret. ås med trådløs internetforbindelse, der leverer data til administration af enhederne og indsigt i forebyggende vedligeholdelse  via LFconnect.com

Life Fitness Gym Activate Featuring Uprights

ACTIVATE SERIEN LIFECYCLE MOTIONSCYKEL

Robust design med en intuitiv konsol, som gør det nemt for både fitnessnybegyndere og -veteraner. Cyklen genererer selv strøm og er elegant, holdbar og et aktiv i enhver facilitet. Og den giver adgang til værdifulde data om udstyrsbrug via LFconnect.com

Life Fitness Gym Integrity Featuring Lifecycle GX

LIFECYCLE GX MOTIONSCYKEL

Lifecycle GX cyklen omdefinerer gruppecykling. Iøjnefaldende stil, ergonomisk design af styr og sæde og næsten ubegrænsede indstillingsmuligheder sikrer en behagelig tur for en bred vifte af brugere. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?