Body: 

Markeder<\/span><\/h1>

Life Fitness kombinerer en stor og varieret produktportefølje med eksperthjælp, så enhver facilitet kan etablere en fitnessløsning, der passer perfekt til motionisterne på stedet.<\/span><\/p>

Image: 
Active Aging

Title: 
Aktive ældre

Body: 

Antallet af ældre forventes at overstige 1,5 mia. i 2050. Life Fitness har wellnessløsninger, der hjælper mennesker med at føre et aktivt og sundt liv uanset alder.

Image: 
Athletics

Title: 
Idrætsudøvere

Body: 

At være stærk på banen kræver, at du opbygger din styrke mellem kampene. Træningscentre, der benyttes af verdens bedste idrætsudøvere, sætter deres lid til Life Fitness og Hammer Strength.

Image: 
College Recreation

Title: 
Fritidsaktiviteter på universitetet

Body: 

Et dynamisk fitnesscenter øger antallet af studerende, skaber et levende socialt miljø og fremmer de studerendes velbefindende.

Image: 
First Responders

Title: 
Redningsmedarbejdere

Body: 

For redningsmedarbejdere er det afgørende at være klar, når der skal reddes liv. Life Fitness giver dem en afgørende fordel i forhold til taktisk styrke og kondition.

Image: 
Golf

Title: 
Golf

Body: 

En privat golfklubs fitnessfaciliteter skaber indtægter og holder medlemmerne i klubben, når vejret afholder dem fra at spille på banen.

Image: 
Health Clubs

Title: 
Helsecentre

Body: 

Life Fitness og Hammer Strength leverer produkter og værktøjer, som træningscentre kan bruge til at skille sig ud, blive mere effektive og egnede til enhver motionist.

Image: 
Hospitality

Title: 
Hotelbranchen

Body: 

Uanset om der er tale om et uafhængigt hotel, en international hotelkæde, et stort eller lille sted, sætter gæsterne pris for adgangen til et fitnesscenter af god kvalitet.

Image: 
Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Title: 
Militær og offentlig sektor

Body: 

Kardio- og styrketræningsudstyr til de skrappeste brugere og betingelser, f.eks. offentlige medarbejdere på militær- og eliteniveau.

Image: 
Multi-Unit Residential

Title: 
Boligblokke

Body: 

Life Fitness hjælper dig med at etablere en fitnessløsning, der passer til faciliteten, fremmer fællesskabet og gør det lettere at tiltrække nye medlemmer.

Image: 
Office Fitness

Title: 
Fitness på kontoret

Body: 

Uanset om der er tale om store organisationer eller små virksomheder tiltrækker den rette blanding af udstyr de bedste talenter og øger medarbejdertilfredsheden/.

Image: 
YMCA

Title: 
YMCA (KFUM)

Body: 

Life Fitness og YMCA (KFUM) er gået sammen i et værdifuldt partnerskab, da begge parter ønsker at hjælpe folk til at få et sundere liv. Life Fitness hjælper alle træningssteder med at få sin egen stil.

Image: 
Life Fitness Consumer Strength Equipment
Image: 
Equipment Detail Image
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?