Icon: 
Body: 

VI SÆTTER GANG I BEVÆGELSER 

Image: 
IM Offering
Body: 

ET LIFE FITNESS-SELSKAB

InMovement® er som født ud af Life Fitness®-biomekanik og studiet af, hvordan bevægelse påvirker menneskekroppen, og genindfører bevægelse på kontoret gennem arbejdsredskaber og services, der forener sund adfærd med produktivitet. 

Icon: 
Productive Icon
Body: 

PRODUKTIV HELSETILSTAND

Arbejdspladser er plaget af stillesiddende arbejde, der påvirker vores fysiske og psykiske tilstand. InMovement kombinerer sund adfærd med produktivitet på en måde, der giver bedre humør, mere energi og højere almen sundhed. Vi kalder det produktiv helsetilstand.

Icon: 
Worktools Icon
Body: 

ARBEJDSREDSKABER
 

InMovement er det eneste firma, der satser på at udvikle produkter, der blander arbejde og bevægelse. InMovement™ TreadMill Desk med Life Fitness og Elevate Desktop™-serien af borde med justerbar højde er kun begyndelsen på evolutionen af arbejdspladsen. 

Icon: 
Services Icon
Body: 

SERVICES
 

InMovements kundesupportteam hjælper firmaer med overgangen til en aktiveret arbejdsplads.  Nye arbejdsredskaber er optimeret med en tilpasset plan, der sikrer, at dit kontor opbygger det miljø og den kultur, der skal til for at prioritere produktiv helsetilstand.

Image: 
Life Fitness Treadmill Desk
Body: 

INMOVEMENT™ TREADMILL DESK

Med InMovement™ TreadMill Desk kan du prioritere dit helbred, uden at det går ud over dit arbejde. Gang holder hjernen aktiv og sættes i forbindelse med øget produktivitet og bedre humør. Og du vil ikke føle dig bundet til en stol dagen lang.

Image: 
Life Fitness Elevate Series
Body: 

ELEVATE DESKTOP™-SERIEN

Elevate DeskTop™-serien giver dig frihed til at stå oprejst, mens du arbejder, ved at omdanne dit nuværende arbejdsbord til et elevationsbord. Med fire forskellige valgmuligheder findes der en stående løsning til alle.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?