VI SÆTTER GANG I BEVÆGELSER 

IM Offering

ET LIFE FITNESS-SELSKAB

InMovement® er som født ud af Life Fitness®-biomekanik og studiet af, hvordan bevægelse påvirker menneskekroppen, og genindfører bevægelse på kontoret gennem arbejdsredskaber og services, der forener sund adfærd med produktivitet. 

Productive Icon

PRODUKTIV HELSETILSTAND

Arbejdspladser er plaget af stillesiddende arbejde, der påvirker vores fysiske og psykiske tilstand. InMovement kombinerer sund adfærd med produktivitet på en måde, der giver bedre humør, mere energi og højere almen sundhed. Vi kalder det produktiv helsetilstand.

Worktools Icon

ARBEJDSREDSKABER
 

InMovement er det eneste firma, der satser på at udvikle produkter, der blander arbejde og bevægelse. InMovement™ TreadMill Desk med Life Fitness og Elevate Desktop™-serien af borde med justerbar højde er kun begyndelsen på evolutionen af arbejdspladsen. 

Services Icon

SERVICES
 

InMovements kundesupportteam hjælper firmaer med overgangen til en aktiveret arbejdsplads.  Nye arbejdsredskaber er optimeret med en tilpasset plan, der sikrer, at dit kontor opbygger det miljø og den kultur, der skal til for at prioritere produktiv helsetilstand.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?