MYRIDE VX

Vælg, afspil og styr video på en stor skærm under holdtræning eller på personlige skærme for at skabe individuelle oplevelser.

Instruktører kan bruge apps til at forbedre livetræning, og centre kan bruge dem til at planlægge virtuelle træningshold online eller afspille dem efter behov.

MyRide Group

MYRIDE-HOLD

Virtuelt er alt muligt.

Instruktører kan bruge apps til at forbedre livetræning, og centre kan bruge dem til at planlægge virtuelle træningshold online eller afspille dem efter behov. Det har aldrig været nemmere at få flere brugere gennem døren.

 

 

 

MyRide Personal

MYRIDE-PERSONLIG

Motivér og støt alle dine medlemmer.

Motivér og støt alle dine medlemmer – fra nybegyndere til øvede – med den mest prisvindende indendørs cykel nogensinde proppet med vejledning og mål fra Myride VX, der hjælper dine medlemmer med at nå deres mål.

 

 

 

 

FREMHÆVEDE MYRIDE-APPS

MYRIDE+ LIVE

Brug: hold

Verdens første app til at forbedre live cykeltræning i hold med video, der bevæger sig fremad. ICG's banebrydende SIT-træningsmetoder (Simulation, Interaction, Telepresence) forbedrer brugerens fitnessresultater og -underholdning.

[[{fid:48376,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Live,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Live},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide Live,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide Live}},attributes:{alt:MyRide Live,title:MyRide Live,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1},link_text:null}]]

ICG MyRide Studio

MYRIDE-CENTERINSTRUKTØR

Brug: hold og personlig

Fordybende træning med en træner på skærmen, der giver resultater. Med vejledning i verdensklasse og stimulerende musik kommer brugerne i form og bliver hurtigere og stærkere, mens de cykler. Tre forskellige programformater sikrer, at der er noget til alle brugere.

[[{fid:48381,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide-center,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide-center},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide-center,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide-center}},link_text:null,attributes:{alt:MyRide-center,title:MyRide-center,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1}}]]

ICG MyRide Tour Coach

MYRIDE-TURINSTRUKTØR

Brug: hold og personlig

Terrænfokuserede optagelser fra hele verden kombineret med musik og instruktørhjælp via voiceover giver sjov, men samtidig hård træning. De hastighedsinteragerende landskaber er betagende og engagerende.

[[{fid:48386,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide-turinstruktør,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide-turinstruktør},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide-turinstruktør,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide-turinstruktør}},link_text:null,attributes:{alt:MyRide-turinstruktør,title:MyRide-turinstruktør,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1}}]]

MyRide World View

MYRIDE-VERDENSSYN

Brug: personlig

Dine kunder elsker dine hold, men nogle gange vil de gerne bare cykle og nyde den smukke udsigt uden at blive distraheret af træner, musik eller andet. Når dine medlemmer ikke vil cykle på vejene eller stierne, har de Verdenssyn.

[[{fid:48391,view_mode:default,fields:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide-verdenssyn,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide-verdenssyn},type:media,field_deltas:{1:{format:default,field_file_image_alt_text[en][0][value]:MyRide-verdenssyn,field_file_image_title_text[en][0][value]:MyRide-verdenssyn}},attributes:{alt:MyRide-verdenssyn,title:MyRide-verdenssyn,height:150,width:150,class:media-element file-default,data-delta:1},link_text:null}]]

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?