Hammer Strength har styrket atleter i over 25 år. Ikke kun elitesportsfolk, men også brugere med fokus og vilje til at ville træne som dem.

Det er robust styrketræningsudstyr, som kan tåle det, atleterne udsætter det for, og hjælper brugerne med at opnå det, de stræber efter. Hammer Strength bevæger sig, som kroppen naturligt skal gøre det, og belønner hårdt arbejde med resultater.

Resultater, som topatleter har stolet på i næsten tre årtier. 

PRODUKTER

HD Elite

De ultimative træningsværktøjer til elitesportsfolk, som bygger på Hammer Strengths dokumenterede evne til at skabe resultater.

HD Athletic

Tunge stativer og udstyr, der kan konfigureres i næsten uendelige kombinationer.

Skivebelastning

Hammer Strength er baseret på ydeevnen fra skivebaseret udstyr. Mere end 40 valgmuligheder giver de redskaber, der skaber vindere.

Brugerdefineret

Den effektive bevægelse, som Hammer Strength-udstyr med skivebelastning var pioner for, med bekvemmeligheden ved justerbare vægtstakke.

Bænke og stativer

Et udvalg, der tilbyder alt, som brugerne behøver for at udarbejde et komplet frivægttræningsprogram.

Tilbehør

Få det fuldkomne center, og tilfør en række robuste træningsmuligheder, så sportsfolk og motionister kan nå deres mål.

HISTORISKE RESULTATER 

Gary Jones var fast besluttet på at forbedre styrketræningen, da han skabte Hammer Strength i 1989. Og Jones gjorde netop dét. Med sin egen opfindsomhed og input fra Cincinnati Bengals designede og konstruerede han maskiner med tanke på biomekanik. Det er maskiner, der bevæger sig på samme måde som kroppen.

STEEL-STANDARDEN

@HAMMERSTRENGTHOFFICIAL  |  #HAMMERSTRENGTH
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?