Finansiering af udstyr

Life Fitness finansierer mere fitnessudstyr end noget andet firma i verden, inklusive banker og leasingselskaber. Vi hjælper vores kunder med at skabe vækst ved at investere i fremtiden. En række af vores kunder er startet med at bruge os til at drive en enkelt klub og har derefter udvidet til at eje flere klubber. Life Fitness kender til klubdrift, så vi ikke alene kan hjælpe med finansiering, men også at undgå almindelige, og kostbare, fejl.

UDSTYRSFINANSIERINGSTEAM

Vi har fem årtiers erfaring med finansiering af fitnessudstyr. Vi har været med til at forme branchen. Vi har udviklet et fælles vurderingssystem, der tager højde for et hav af variabler, som andre institutioner ikke har indsigt i. Der er masser af kvalitativ vurdering involveret, og det virker grundet vores indgående kendskab til fitnessbranchens særlige forhold. Vi ønsker at højne niveauet i fitnessbranchen. Det kan kun lade sig gøre, hvis både du og branchen har succes.

Life Fitness Body Worx Feat Flex Strider Trainer
LEASING OG FINANSIERING

Life Fitness arbejder seriøst på at finde rimelige finansieringsbeløb for vores kunder, fordi vi har investeret i deres succes. Efter at have gennemgået jeres forretningsplan, vil vores uafhængige leasingselskab hjælpe jer med at finde frem til den bedste långiver. Samarbejdet med vores team giver dig også et samlet kontaktpunkt, så du sparer tid og kræfter og får et stærkere bånd til os.

ANSØGNING OM LEASING

ANSØGNING OM KREDIT

OPRET FORBINDELSE

Kontakt nærmeste Life Fitness-repræsentant for at høre mere om leasing- og finansieringsplaner. 1.800.527.6065

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?