Rolling Green Country Club

Rolling Green Country Club

Arlington Heights, Illinois, USA

rollinggreencountryclub.com

Rolling Green Country Club fordoblede sit fitnesscenters areal, udskiftede udstyret og navngav området RG Fit. Resultatet var et energisk træningsområde, som virker indbydende for både nye og eksisterende medlemmer.

RollingGreenInsignia

Et levende fitnesscenter

RG Fit ligner og føles som et highend fitnesscenter. På en normal dag i det travle center ser vi midaldrende brugere i færd med at æde kilometer på løbebåndet, en teenager, der sveder sig gennem sine gentagelser i en Brystpres, samt to kvinder, der strækker ud efter personlig træning. Fitnesscenteret er lyst, smart indrettet og levende.

Men RG Fit er ikke et almindeligt fitnesscenter. Det er faktisk træningsområdet i kælderen på Rolling Green Country Club i Arlington Heights, Illinois.

Lederen Brian Silver så værdien i at have et rigtig godt fitnesscenter på Rolling Green, så han fik indrettet det klubbens hus.

"Hvis vi kan lave et godt fitnesscenter her, vil vores medlemmer hellere blive i stedet for at træne andre steder".

-Brian Silver, leder af Rolling Green Country Club

RollingGreenSYNRGY

Forvandle et træningsområde til noget helt særligt

Silver forvandlede det hyggelige, eksisterende træningsrum på 150 kvadratmeter til en sand perle på 370 kvadratmeter ved at inddrage kontoret og flytte møderummet. Han fjernede det klaustrofobisken nedsænket loft og monterede diskrete lysarmaturer, samt lod det naturlige lys komme igennem vinduerne i stueetagen. Silver skabte en privat hjørne til klubbens to personlige trænere og indrettede et træningsrum til holdtræning, kun adskilt af en elegant tonet glasvæg. 

"Det føles som et fitnesscenter", sagde Silver. "Det bliver brugt hele tiden. Jeg var opsat på, at medlemmerne skulle føle, at de ikke længere var i golfklubben. Vi forsøger virkelig af levere den bedste oplevelse".

Resultaterne er åbenlyse. Det 84 kvadratmeter store træningsområde har 20 hold pr. uge. Kardioudstyret - et udvalg af Life Fitness udstyr i Elevation serien, der omfatter løbebånd, cykler, PowerMill Climber og FlexStrider – bliver flittigt brugt SYNRGY360-er også populær. Sammen skaber det en fornuftig blanding af udstyr, som appellerer til medlemmernes behov.

"Vi er begejstrede for det udstyr, vi har, og medlemmerne bruger det", forklarede centerlederen Tim Cherwin.

Detaljerne gør en forskel

Navnet er tilsyneladende en mindre detalje, det fandt Silver en gennemtænkt løsning på. Han besluttede at det ikke blot skulle kaldes et "fitnesscenteret" og kaldte det i stedet for RG Fit. Ved at navngive det og kalde det et fitnesscenter, er det mere indbydende og har mere at byde på end almindelige træningslokaler på golfklubber. 

"Hvis jeg kan bygge et fitnesscenter, vil jeg hellere have at medlemmer bliver her, end at de går til et andet fitnesscenter", tilføjede Silver. "Ingen af os kalder det et fitnesscenter. Men jo flere fordele, medlemmerne har i klubben, jo længere forbliver de medlemmer".

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?