National Strength and Conditioning Association

Colorado Springs, Colorado

NSCA - VEJLEDNING OG EKSPERTISE

Mere end 45.000 medlemmer får deres vejledning og ekspertrådgivning om styrke- og konditionstræning fra National Strength and Conditioning Association (NSCA). Det gælder alt fra styrketrænere og personlige trænere til sundhedspersonale og studerende.

Scott Caulfield Life Fitness

Scott Caulfield

Styrke- og konditionscheftræner hos NSCA

"Vi valgte Hammer Strength, da mærket er førende inden for styrke- og performancetræning. Kvalitet og design er det bedste i branchen."

 

-Scott Caulfield

NSCA Life Fitness Renovation

NSCA valgte det bedste til deres nye træningscenter

Da NSCA i sommeren 2016 besluttede at renovere det 550m2 store træningsområde i Colorado Springs, valgte de Hammer Strength.

Opsætningen af HD Elite Racks (med NSCA eget logo), Hammer Strength Plate-loadede maskiner og Life Fitness kredsløbsmaskiner gør centret til et af de bedste i branchen.

"NSCA er en medlemsdrevet organisation, der repræsenterer en bred vifte af fagfolk," forklarede Scott Caulfield, styrke- og konditionscheftræner hos NSCA. "Hammer Strengths kan anvendes af alle vores brugere, samtidig med at bestemte grupper får dækkes deres særlige behov."

Hammer Strength HD Elite Racks at NSCA

OM NSCA

Træningsområdet bruges af en bred vifte af brugere med specielle behov. Hold fra besøgende universiteter, high schools og andre skoler samt olympiske atleter bruger træningscentret. Det bruges også af taktiske grupper som SWAT og FBI, samt politi og brandvæsen. Caulfield nævner, at NSCA træningscentret endda er blevet brugt af gæster som countrysangeren Brad Paisley, wrestleren John Cena og bandet Fall Out Boy.

"Vi valgte Hammer Strength på grund af mærkets ry som førende leverandør af kvalitet, design og det bedste udstyr i branchen. Konsulenterne er eksperter i styrke- og konditionstræning," sagde Caulfield. "Derudover er kundeservice uden sammenligning. Life Fitness- og Hammer Strength teamet har støttet NSCA utroligt meget på flere niveauer. De deler vores engagement gennem Hammer Strength klinikkerne, som underviser og støtter vores medlemmer på mange forskellige måder."

Udstyr
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?