Icon: 
Encore Fitness

Title: 
ENCORE FITNESS

Body: 

Moskva, Rusland

Image: 
Life Fitness at Encore Fitness
Body: 

bred vifte af udstyr

Den brede vifte af træningsudstyr omfatter HD Elite-, Hammer Strength: Plate Loaded- og Insignia styrketræningsstationer. Encore Fitness har desuden valgt SYNRGY360XS til deres ultimative gruppetræningssystem der har til formål, at levere inspirerende oplevelser til flere forskellige grupper af brugere. Dette high-end center rummer en swimmingpool med et 25 m-bassin og luksusspa. Derudover er der et fuldt udstyret træningscenter med de nyeste fitnesstrends og -innovationer i moderne omgivelser. Medlemmer har også adgang til mere end 60 forskellige gruppetrænings hold.

 

 

Image: 
Life Fitness at Encore Fitness
Body: 

OVERBLIK OVER CENTRET

Det elegante art deco-center rummer 8 træningsområder med forskellige temaer fordelt på to etager. Det 3.900 m2 store center rummer avancerede løsninger fra Life Fitness. Rummet til cardiotræning omfatter Elevation-serien med Discover SE3-konsoller.

UDSTYR
Body: 

"Vi klarer alt og overvejer alt – fra planlægning til udformning af områder og installation af det bedste udstyr. Vores mål er, at tilbyde kunderne dels det kvalitetsniveau, de er vant til, og derudover noget, som de ikke kender endnu, men som de helt sikkert vil elske".

 

-Irina Kutina, GRUNDLÆGGER AF ENCORE FITNESS

Image: 
Performance of Life Fitness Synrgy 360
Image: 
Life Fitness Elevation Series Equipment
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?