Icon: 
Indoor Cycling Group
Body: 

Stræben efter perfekt indendørs cykling

teamicg.com 

Image: 
Team ICG Joins Life Fitness

Title: 
Indoor Cycling Group (ICG)

Body: 

Team ICG har globalt motiverede, mentorledede og målte positive forandringer i fitness- og sportsverdenens almene trivsel. 

Stræben efter perfektion inden for indendørs cykling har gjort ICG til verdens største selskab med speciale inden for design, produktion og programmering af indendørs cykeludstyr. 

 

 

 

 

 

Image: 

Title: 
Forbedring af rideoplevelsen

Body: 

Life Fitness præsenterer sine førsteklasses indendørs cykler med ICG®: IC4, IC5, IC6 og den prisbelønnede IC7. Denne flåde kombinerer unikt design med en forbedret teknologisk oplevelse. Den indendørs cykeloplevelse er helt unik takket være Coach By Color®-intensitetsguide, WattRate® Power Meter og forbindelsen til eksterne enheder, der skaber motivation og engagement.

Få mere at vide om de revolutionerende ICG-cykler

Image: 
Team ICG Bikes are award winning

Title: 
Priser og anerkendelser

Body: 

ICG’s resultater afspejlet det fokus, den målrettethed og den passion, som kendetegner firmaet. De seneste 20 år har ICG høstet frugten af en kultur, der bliver ved med at sætte nye standarder og forbedre rideoplevelsen år efter år.

 

 

 

Image: 
Life Fitness Cycles Powered by ICG

Title: 
Fællesskab

Body: 

Vi er ikke de mange, men de få, der gør en forskel. Troen på forbedring. Fælles indsats. Fælles fremskridt. Vi er din holdkammerat og holdleder. ICG består af direktører, medarbejdere, eksperttrænere og fans. Team ICG® er vævet ind i vores ydre og indre. Det er vores brand, vores mål og vores fællesskab.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?